Στεγανωτικά - Υγρομόνωση
Μονωτικά
Συγκολλητικά πλακιδίων
Ετοιμοι Σοβαδες / Υλικά δόμησης
Μονωτικές ταινίες
Αποστατικά
Μεμβράνες Σκεπών

Romotherm


Οι πλάκες Romotherm B 200 αποτελούνται από υψηλής αξίας, FCKW-, HFCKW- υλικά και ελεύθερους από φορμαλδεΰδες αφρούς σκληρής πολυουρεθάνης, που συμπιέζονται σε υψηλής αξίας πλάκες. Πρόκειται για μια ειδική φόρμουλα, ένα λειτουργικό υλικό, με ασυνήθιστα εξαιρετικές ιδιότητες. Ιδιαίτερα  ανθεκτικό στην υγρασία με άριστες αποδόσεις θερμομόνωσης, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν διαβρώνεται.

Γι΄ αυτό η Romotherm B 200 υπερέχει των συνήθων μοριοσανίδων ή MDF πλακών παρότι  είναι  όμοια μ΄ αυτές στην  κατεργασία της. Φιλική στην κατεργασία της δουλεύεται με εργαλεία σκληρού μετάλλου και μάλιστα με πολύ λεπτά δείγματα φρεζαρίσματος χωρίς τον κίνδυνο να σπάσει. Εκτός τούτου, είναι ανθεκτική στις χημικές ουσίες και εύκολα  επενδυόμενη με άλλα υλικά.
 
Προστασία περιβάλλοντος : ΗRomotherm B 200 είναι ελεύθερη από φορμαλδεϊδες και δεν ελευθερώνει φυσιολογικά  υπάρχουσες χημικές ουσίες , ενώ τα πριονίδια που δημιουργούνται κατά την κατεργασία τού υλικού είναι 100% ανακυκλώσιμα.

Κατεργασία : Η κατεργασία γίνεται με μηχανήματα κατεργασίας ξύλου, με κοπτικές λεπίδες σκληρού μετάλλου. Γενικά, συνιστούμε μια αναρρόφηση στο σημείο κοπής τού μηχανήματος. Για την μηχανική στερέωση της πλάκας πρέπει να προπαρασκευαστεί η εσοχή διαδοχής της βίδας, ειδάλλως πρέπει να χρησιμοποιηθούν βίδες για μέταλλο. Οι Romotherm B 200  πλάκες βιδώνονται κανονικά (ακόμη και μετωπικά), φρεζάρονται, τρίβονται, τρυπιούνται, καθώς, επίσης, συγκολλούνται μεταξύ τους.

Συγκόλληση :Πλευρικές συγκολλήσεις από πλάκες, τεμάχια και πηχάκια επιτυγχάνονται άριστα με κόλλες πολυουρεθάνης 2-Συστατικών. Για την συγκόλληση των επιφανειών αρκούν κόλλες πολυουρεθάνης 1 ή 2-Συστατικών. Παρακαλώ, ρωτήστε μας για κάθε περίπτωση εφαρμογής. ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Παραδείγματα εφαρμογών : Η Romotherm B 200 έχει πολύπλευρη χρήση. Βρίσκει εφαρμογή ως διαχωριστικό υλικό στην τοιχοποιία, σε υγρούς χώρους, στην κατασκευή από πόρτες εσωτερικά ή περιφερειακά, όταν τοποθετούνται σε υγρό περιβάλλον. Είναι Ιδανικό ως τελικό προφίλ στο κατοκάσι κουφωμάτων για πόρτες και παράθυρα, για κάσες ρολών, ως φέρουσα επιφάνεια στις ταράτσες, σοβά, πλακάκια και γυψοσανίδες. Επίσης, χρησιμοποιείται στην κατασκευή προσόψεων και ως πάγκος εργασίας σε κουζίνες, ως αποστακτικό υλικό, ως υλικό θερμοδιακοπής στο περιβάλλον τής δόμησης και στην κατασκευή αυτοκινήτων (π.χ. αποφυγή θερμογέφυρας - ψυγεία).
 
To ROMOTHERM μπορεί να εφαρμοστεί γενικότερα οπουδήποτε υπάρχει υγρασία ή οπουδήποτε χρειαζόμαστε τοιχοποιία:

  • Σαν διαχωριστικό μπάνιων σε αποδυτήρια
  • κάτω από τα κεραμίδια
  • Σε εξωτερική τοιχοποιία (εφόσον πχ δεν επιτρέπεται η δεν επιθυμούμε τούβλο)
  • Για κατασκευή επίπλων μπάνιου και εξωτερικού χώρου
  • Γενικότερα για την κατασκευή οποιουδήποτε αντικειμένου έρχεται σε επαφή με υγρασία (πχ παγκάκια, στέγαστρα, πάγκος εργασίας, beach bar).Newsletter


9ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών
Τ.Κ. 54014, Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 50895
Τηλ. : 2310795362, Φαξ: 2310795363
E-mail : [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης