Στεγανωτικά - Υγρομόνωση
Μονωτικά
Συγκολλητικά πλακιδίων
Ετοιμοι Σοβαδες / Υλικά δόμησης
Μονωτικές ταινίες
Αποστατικά
Μεμβράνες Σκεπών

Θερμοπρόσοψη


Η Θερμοπρόσοψη (και γενικότερα η θερμομόνωση) είναι εκείνη που επιτρέπει στον χώρο σας να λειτουργεί ισοθερμικά. Αυτό σημαίνει να διατηρεί με τις ελάχιστες απώλειες την θερμοκρασία που εσείς "επιβάλλετε" στον χώρο σας εσωτερικά, χωρίς να επηρεάζεται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες.
Βασικό συστατικό αυτής της λογικής είναι η πολυστερίνη (στυροπόρ, φελιζόλ), η οποία είναι και εκείνη που επιτρέπει τον χώρό σας να λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο. Περαιτέρω η πολυστερίνη χρίζει επικάλυψης με τσιμεντοκονίαμα (όταν πρόκειται για δώμα) ή με επιχρίσματα (όταν πρόκειται για τοιχίο). Τα βασικά που πρέπει κάποιος να προσέξει στην θερμομόνωση τοίχων, είναι να υπάρχει αρκετή πρόσφυση μεταξύ πολυστερίνης και επιχρισμάτων (ούτως ώστε να μην έχουμε αποκόλληση) και τα επιχρίσματα μας να μένουν για χρόνια στην αρχική τους μορφή (να μην παρουσιάζουν αλλοίωση χρώματος η ρηγματώσεις)..

Η εταιρεία μας διαθέτει τα πιστοποιημένα συστήματα της WEBER και της INTHERMO καθώς και το δικό μας σύστημα ROMKA με μεγάλη ποικιλία σοβάδων και χρωμάτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε, θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Περισσότερα για: [ θερμομόνωση ], [ πολυστερίνη ]

Περισσότερα για:

[Στεγανοποίηση], [Θερμομόνωση], [ Θερμοπρόσοψη], [Ηχομόνωση ], [ Υγρομόνωση], [Στεγανοποίηση ταρατσών]

Google+  
Newsletter


9ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών
Τ.Κ. 54014, Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 50895
Τηλ. : 2310795362, Φαξ: 2310795363
E-mail : [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης