ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Χειμώνα-Καλοκαίρι, ο προσωπικός ή επαγγελματικός σας χώρος, μικρός ή μεγάλος, χρειάζεται Προστασία. Η ταράτσα σας έχει ανάγκη από Στεγανοποίηση, η στέγη θέλει Θερμομόνωση, το σπίτι απαιτεί Θερμοπρόσοψη, το εσωτερικό Ηχομόνωση και το υπόγειο Υγρομόνωση. Στην ROMKA μελετάμε κι εφαρμόζουμε την πιο αξιόπιστη, ολοκληρωμένη «Ασπίδα» για τον δικό σας χώρο. Για να μην έχετε απώλειες θερμότητας, διαρροές ή ζημιές από υγρασία, παρά να Εξοικονομείτε σταθερά Ενέργεια και Χρήμα. Στην ROMKA παρέχουμε Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.


Η 20χρονη πείρα μας αλλά και η επιμονή μας για το αρτιότερο, πιο αποτελεσματικό και συμφέρον αποτέλεσμα, κάθε φορά, μας επιτρέπουν να σας προτείνουμε τεχνικές και προϊόντα που προσθέτουν Αξία, Ανθεκτικότητα και Διάρκεια στην περιουσία σας. Ειδικευόμαστε στους τομείς της Στεγανοποίησης και της Μόνωσης. Διαλέγουμε, αντιπροσωπεύουμε και δουλεύουμε μόνο με Κορυφαία, Διεθνώς Αναγνωρισμένα Υλικά. Τα δε έμπειρα, Πιστοποιημένα Συνεργεία μας ενημερώνονται αδιάκοπα για νέες τεχνικές και προϊόντα.


Αναλαμβάνουμε και παραδίδουμε, με Γραπτή Εγγύηση Έργου, projects κομμένα και ραμμένα στην εκάστοτε απαίτηση. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε Σχέσεις Διαρκείας με τους πελάτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν. Σε κάθε ανάληψη έργου, πραγματοποιούμε ορθή μελέτη και διάγνωση, χαράσσουμε την πιο συμφέρουσα στρατηγική, προβλέπουμε και εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές με δοκιμασμένα, άριστης ποιότητας υλικά. Είμαστε Ευέλικτοι, Γρήγοροι, με εξαιρετικά Ανταγωνιστικές Τιμές, με Τεχνογνωσία και πάντοτε πιστοί στη φιλοσοφία μας: «Λύση υπάρχει, αρκεί να σε ενδιαφέρει Πραγματικά να τη βρεις!».


Στη Στεγανοποίηση Ταρατσών δουλεύουμε με τις κορυφαίες μεμβράνες EPDM, που αντέχουν 50 χρόνια χωρίς απολύτως καμία συντήρηση (γραπτή εγγύηση). Στα Συστήματα Θερμοπρόσοψης χρησιμοποιούμε τα ιδιαίτερα οικονομικά και πιστοποιημένα αξιόπιστα υλικά της ROMKA, που εγγυώνται σε εμάς επιτυχία έργου και σε σας Οικονομία έως και 70% σε θέρμανση/ψύξη! Όσον αφορά τις πισίνες και τη θωράκιση των εσωτερικών τοιχίων από την υγρασία, τα πιστοποιημένα αδιάβροχα τσιμεντοειδή και οι πιστοποιημένες κόλλες πλακιδίων είναι ιδανικές για κάθε εφαρμογή και τσέπη. Διαθέτουμε την πλήρη γκάμα προϊόντων SOPRO και ROMKA.


Μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας έχει λάβει μέρος σε πληθώρα ερευνητικών, εγχώριων και διεθνών, προγραμμάτων και έχουμε παραδώσει μικρά αλλά και πολύ μεγάλα έργα, με επιτυχία και συνέπεια.
Έχουμε δε προσφέρει ευέλικτες λύσεις σε μεγάλα βαφεία και σε μονάδες διέλασης σε όλη τη χώρα. Προχωράμε κι Εξελισσόμαστε…

 

Περισσότερα για:

[Στεγανοποίηση], [Θερμομόνωση], [ Θερμοπρόσοψη], [Ηχομόνωση ], [ Υγρομόνωση], [Στεγανοποίηση ταρατσών]


Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες σε πόλεις της Ελλάδας: Για Μόνωση, Θερμομόνωση, Στεγανοποίηση στην Αμφιλοχία, Βόνιτσα, Λευκάδα, Γιάννενα, Πάτρα, Πύργο, Καλαμάτα, Αθήνα, Βόλο, ΛάρισαΧίο, Νάξο, Ηράκλειο Κρήτης, Κομοτηνή Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Google+  


Στεγανοποίηση Ταρατσών με EPDM - 50 χρόνια εγγύηση!Newsletter


9ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών
Τ.Κ. 54014, Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 50895
Τηλ. : 2310795362, Φαξ: 2310795363
E-mail : [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης