Στεγανωτικά - Υγρομόνωση
Μονωτικά
Συγκολλητικά πλακιδίων
Ετοιμοι Σοβαδες / Υλικά δόμησης
Μονωτικές ταινίες
Αποστατικά
Μεμβράνες Σκεπών

Πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης


Το ROMKAblok EPS είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης,  με τη καλύτερη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Aποτελεί το βασικό όπλο στην προσπάθεια για κτήρια και κατασκευές που εξοικονομούν ενέργεια και εξασφαλίζουν καλή ποιότητα ζωής. Έχει εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες και θερμομονώνει με επάρκεια κάθε νεόδμητη ή υφιστάμενη κατασκευή. Ένα υλικό που έρχεται από το μέλλον για να καλύψει σημερινές ανάγκες.

1. Άριστη θερμομόνωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του ROMKAblok EPS σε αέρα (98%).
Θερμομόνωση που αποδίδει κάθε μέρα. Ένα κτήριο που θερμομονώνεται με ROMKAblok EPS, μειώνει δραστικά τις ανάγκες για ενέργεια που καταναλώνεται για ψύξη και θέρμανση. Αντίστοιχα, μειώνονται δραστικά και οι λογαριασμοί ενέργειας (φυσικού αερίου, ρεύματος ή πετρελαίου) με άμεσο όφελος για τους ενοίκους του κτηρίου. Ενδεικτικά υπολογίζεται ότι η εφαρμογή ενός κιλού ROMKAblok EPS εξοικονομεί ετήσια 80 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, στα πρώτα 50 χρόνια ζωής ενός κτηρίου. Η επαρκής θερμομόνωση κάθε κτηρίου, νεόυ ή παλαιότερου, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, αποτελεί την πιο έξυπνη οικονομική λύση. Και το ROMKAblok EPS την πιο έξυπνη επιλογή θερμομόνωσης.

2. Αποτελεσματική και εύχρηστη λύση εξωτερικής θερμομόνωσης κάθε κτηρίου.
Η εφαρμογή ROMKAblok EPS στην εξωτερική πλευρά της τοιχοποιίας θερμομονώνει και στεγανοποιεί αποτελεσματικά κάθε κτήριο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται ξεπερνάει το 50%, και οδηγεί σε ανάλογη μείωση του κόστους κλιματισμού. Είτε πρόκειται για καινούργια κατασκευή, είτε για αναπαλαίωση ή αναβάθμιση υφιστάμενου κτηρίου, το ROMKAblok EPS έχει άριστη σχέση κόστους εφαρμογής / εξοικονόμησης ενέργειας, ίσως την καλύτερη από κάθε άλλο τύπο θερμομονωτικού υλικού σήμερα.

3. 100% ανακυκλώσιμο υλικό.
Με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας από την εφαρμογή του ROMKAblok EPS, συμβάλλει στην κατασκευή σύγχρονων κτηρίων που σέβονται το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζουν μέσα τους. Σημαντική είναι και η συμβολή του ROMKAblok EPS στην αναβάθμιση υφιστάμενων κατασκευών, που βελτιώνουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Το ROMKAblok EPS είναι μη τοξικό, αδρανές, δεν αναπτύσσει μύκητες, ανακυκλώνεται πλήρως και με πολλούς τρόπους, χωρίς κινδύνους για την υγεία κατά την εγκατάσταση και την χρήση του. Ένα δομικό υλικό που συμβαδίζει με την εποχή του και βοηθάει στην προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής.

4. Ευέλικτη εφαρμογή που ακολουθεί σχεδόν κάθε σχήμα, θερμομονώνοντας όλο το κτήριο.
Θερμομόνωση με σταθερές διαστάσεις, χωρίς παραμορφώσειςΤο ROMKAblok EPS διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις, ανεξάρτητα απο την θέση και την γωνία τοποθέτησής του στην κατασκευή. Δεν παραμορφώνεται, δεν στρεβλώνει, δεν συρρικνώνεται και αντιστέκεται σε καθιζήσεις και αλλοιώσεις  της μορφής και της μάζας του. Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών του, το ROMKAblok EPS έχει εξαιρετική συμπεριφορά και σε περιπτώσεις σεισμού, συμβάλλοντας στην αντισεισμική συμπεριφορά του κτηρίου που μονώνει. Ειδικά όταν έχει εφαρμοστεί στα θεμέλια, μειώνει δραστικά τις εδαφικές ωθήσεις που προκαλεί ο σεισμός.

5. Καλύτερη απόδοση από κάθε άλλο μονωτικό υλικό, με κριτήριο την τιμή αγοράς.

6. Ανθεκτικό στην υγρασία.

7. Υψηλή αντοχή και αποτελεσματική λειτουργία για μια ζωή χωρίς ανάγκη αντικατάστασής του.

Περισσότερα για [ Θερμομόνωση ] , [ Θερμοπρόσοψη ]
Newsletter


9ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών
Τ.Κ. 54014, Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 50895
Τηλ. : 2310795362, Φαξ: 2310795363
E-mail : [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης