Στεγανωτικά - Υγρομόνωση
Μονωτικά
Συγκολλητικά πλακιδίων
Ετοιμοι Σοβαδες / Υλικά δόμησης
Μονωτικές ταινίες
Αποστατικά
Μεμβράνες Σκεπών

Υπηρεσίες

Η ROMKA έχει συμμετάσχει σε πλήθος μελετών και ερευνητικών προγραμμάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης έχει δώσει πολλές λύσεις σε μεγάλα βαφεία και μονάδες διέλασης σε ολόκληρη την Ελλάδα είτε αυτές ήταν στον τομέα του κρεμάσματος διαφόρων αντικειμένων, είτε στον τομέα των καλυπτικών μέσων για προϊόντα φούρνου βαφής, είτε στον τομέα των κολλωδών ουσιών. Πρόκειται για το κομμάτι του ομίλου μας, από το οποίο ξεκίνησε η πορεία μας το 2002!
Τα παρακάτω αντικείμενα δίνουν μια σφαιρική εικόνα των δυνατοτήτων μελέτης, των ερευνητικών ενδιαφερόντων της εταιρείας καθώς και των τεχνικών εφαρμογών:

- Μελέτη, στήσιμο και τεχνική υποστήριξη μονάδων διέλασης, ανοδείωσης, βαφής αλουμινίου βιολογικών καθαρισμών.

- Μελέτες και τεχνικές εφαρμογές λειτουργικότητας τέτοιων μονάδων, π.χ. συστήματα κρεμάσματος

- Μελέτες και τεχνικές εφαρμογές παντός είδους καλυπτικών μέσων για προϊόντα ηλεκτροστατικής βαφής

- Έλεγχος και πιστοποίηση ποιότητας βαφής προφίλ αλουμινίου βάση των κανονισμών του GSB International O GSB International είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός πιστοποίησης ποιότητας βαφής αλουμινίου με έδρα την Γερμανία. Ιδρύθηκε το 1976 στο Μόναχο της Γερμανίας και σήμερα αριθμεί 170 μέλη από 20 χώρες παγκοσμίως. Αποτελούμενος από το διοικητικό συμβούλιο και την τεχνική επιτροπή, προσπαθεί μέσα από διάφορες έρευνες και μελέτες σε συνεργασία με διάφορους τομείς της βιομηχανίας να εξελίσσει συνεχώς κανόνες ελέγχου ποιότητας βαφής βάση της τεχνολογικής προόδου και των καθημερινά αυξανόμενων αναγκών των καταναλωτών. Λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς λειτουργεί αυτός ο οργανισμός καθώς και για τις απαραίτητες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί κάποιο βαφείο για να πιστοποιηθεί βάση του GSB μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του οργανισμού. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνηση, είμαστε ευχαρίστως στη διάθεσή σας.
www.gsb-international.de

- Διάθεση τράπεζας δεδομένων στον τομέα του αλουμινίου με νόρμες DIN και πλούσια βιβλιογραφία

- Μελέτες, τεχνικές εφαρμογές και διάθεση παντός είδους κολλώδους ουσίας για προφίλ αλουμινίου, αρμούς σύνδεσης και ελαστικών στεγανοποίησης
- Πλήρης γκάμα εξοπλισμού χημείων για την πιστοποίηση οποιασδήποτε επιφανειακής κατεργασίας μετάλλου
Newsletter


9ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Αθηνών
Τ.Κ. 54014, Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 50895
Τηλ. : 2310795362, Φαξ: 2310795363
E-mail : [email protected]
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης